Vacature notarieel boekhouder(ster)

Deeltijdse medewerker boekhouding (op verplaatsing) gezocht (50 %)

Paper@work is actief als dienstverlener bij verschillende notarissen in Oost-Vlaanderen en Antwerpen. Wegens uitbreiding zoeken wij een gedreven medewerk(er)(ster) die van aanpakken weet.

Taakomschrijving :

U zal bij een notaris ter plaatse meerdere dagen actief zijn voor verschillende taken op het vlak van betalingen na akte, uittreksels boeken, registratie- en hypotheekbelastingen betalen, klanten- en leveranciersfiches nakijken, en nog andere administratieve taken afhankelijk van de vraag van de notaris. Bij voorkeur zal dit dagelijks een halve dag zijn.

Opleiding in de verschillende opdrachten alsook opleiding in de gebruikte software (meestal SDP Acta Libra) wordt voorzien bij indiensttreding door de zaakvoerder van Paper@work zelf. U zal een tijd meedraaien met hem zodat U een 1 op 1 opleiding krijgt.

Daarna zal U de eerste stappen zetten in het notariaat, nog intensief begeleid door de zaakvoerder. In een latere fase zal u quasi volledig zelfstandig kunnen werken.

Gevraagd :

Verzorgde persoon, aangenaam in de omgang

U kan werken met de courante Office toepassingen (Word, Excel)

U heeft ervaring in de boekhoudwereld of een (bachelor)diploma in die richting.

Aangeboden :

Deeltijdse functie, 50 %

Goede verloning in functie van uw capaciteiten

U zal op termijn werken in Oost-Vlaanderen en/of Antwerpen.

iPhone met abonnement bij indiensttreding

Indien U zin heeft in een uitdagende job bij klanten ter plaatse, mail dan vandaag nog uw motivatie en CV met foto naar info@paper-at-work.be.Privacy
Algemene voorwaarden
Sitemap

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

x

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x